Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett knippe persilja

Spänstiga blad och likaså stjälk
Första tuggan visar vägen
Antyder att smaken kommer att vara länge
Kanske längre än du önskar




Fri vers av Machete Man
Läst 136 gånger
Publicerad 2020-07-24 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Machete Man
Machete Man