Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"You´re crazy to everyone who can´t manipulate you." Unknown


suckarna ser dig inte, suckarna ser bara sina projektioner

vem får se dig?

vem behöver du behaga?

behöver du behaga?

suckar och kärlek

du kan låta suckarna sucka

suckarna ser dig inte

suckarna ser bara sina projektioner

du behöver inte berätta att du är värd att älska

"I wish I could make everyone understand how important this statement is: go where you are wanted." @sylvestermcnutt




Fri vers av Ess VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2020-07-24 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP