Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförlåtligt

Det fanns ingenting som jag inte kunde göra för henne
då hon var min allt
Jo, det räckte med att hon bara pekade på någonting
så fick hon det plus lite till
Jo, jag gav henne all min kärlek och tilit
Och det under många års tid
Jo, jag var till och med så duktig och snäll att jag inte ens
tittade åt någon annan kvinna vilket annars inte är mig
likt
Jo, hon fick mitt hjärta att känna en fridfull harmoni
Och hon behövde bara skrika högt mitt namn för att jag
skulle komma springandes till henne fort som bara fan
Vad är det som har hänt
Eller har det inte hänt någonting?

Det fanns ingenting som jag inte kunde göra för henne
Men visst hade vi det kämpigt ibland vi två med varann
Ibland så blir det ju så
Men enligt min filosofi när det blir riktigt tufft får man
aldrig ger upp sitt förhållande
Man slåss för det näst intill döden
För man ska ju vara rädd om det som man redan har

Men Nej då!!!
För när hon hoppade i säng med en för mig en gammal
bekant och vän så vaknade jag upp som ur trance
För först så ville jag inte tro på att det var sant
Hur kunde hon bara sjunka så lågt, tänkte jag
Och med honom av alla människor också
Oförlåtligt
Och självklart så vart jag ledsen och kände fy skam
Kände mig så sviken
För helt plötsligt så vart mitt hjärta helt iskallt efter
att ha varit varmt
Så jag bad henne att packa sina saker och gå
Två dagar senare flyttade hon ut, hej och hå
Och nu så har jag inte sett till henne på ett gäng antal år
Och lika så bra det då hon bara gjorde så att jag fick ett
öppet sår
Ett riktigt smärtsamt sådant
Så fan ta henne...

Det fanns ingenting som jag inte kunde göra för henne!

Ken Cassel
24/7-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-07-24 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel