Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Va?

Nä, det var inget
Va?!
Jag sa att det var ingenting
Va, jag hör inte vad du säger så kan du tala lite tydligare
Glöm det nu för det var ingenting viktigt
Va?

Jo, man kan ju bli tokigare för mindre när någon hör
riktigt dåligt då man måste tjata och upprepa sig
hela tiden
Så att inte höra riktigt ordentligt måste vara ett jäkla
jobbigt handikapp skulle jag tro
Jobbigt värre
Stackars sate...

Ken Cassel
24/7-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 83 gånger
Publicerad 2020-07-24 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel