Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

July afternoon...

 

... raindrops caressed the empty balcony

showing openly their sorrows

loneliness echoed

longing for warming sunbeams from the horizon

missing... an indescribable feeling

waiting... a must

no one knew how long

heavy dew continued showing openly their sorrows

which no one understood ...




Fri vers av Rise Little One
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-28 10:25



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Fint fångat om längtan
2020-07-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Längtan och saknad, i ord som berör och väcker minnen.
2020-07-28

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om regnet som faller på den tomma balkongen!
2020-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One