Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mät ett ögonblicks storhet i tid om du kan


Om bråkdelen av mötet med ett Skogsrå



hon log i mjugg, släppte ut håret över ryggen
som en svart ridå, som för att dölja vad hon
väl visste jag redan sett men försökte blunda
för.

jag visste vad jag såg, vad jag sett och vems
ögon jag redan förlorat min allra sista vilja
till men önskade inget hellre än att få vara
där.





Ogonblicket varade för evigt men
tog slut precis i samma ögonblick









Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-25 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP