Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kram

Det har gått en stund,
kanske till och med ett tag.
Outtalat eller uttalat
så gör det honom svag.

Ett kort möte med vardag
och röster från en podd.
Ger tillfälle till kram
där man känner sig förstådd.

Så vänder hon sig om
men hennes hand är kvar.
En halv sekund av värme
som läser in ett svar.

Kanske är det hans saknad
av närhet som ler.
Han mår bra när han minns
och ser fram emot mer.




Bunden vers (Rim) av Silversmak
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-25 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silversmak
Silversmak