Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blir alltid kluven! (sic)


Åska


ta skydd bland träden
men inte nära dem
snabbt hemåt, åla




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-25 01:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Medelst hasning vissa väl kryp, tar sig fram som 'typ', fast liksom är mer vanligt nu, för såväl herre som fru, som sammantaget kan vilja ha ett nyp.

(Musiken, som du kanske hör, eller inte, är låten 'Under the boardwalk'.
Ett nyp on till skillnad från ett nyp är ofta nog en sorts uppgörelse med färgen röd.)
2020-07-25

  Nanna X
Finns nog olika sätt, huvudsaken du inte blir kluven av blixten...
2020-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP