Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vad

För alla tårar du har fått mig att
gråta
För all sömn du berövat mig

För alla blåmärken
På min sårbara hud ända in
i märgen

För alla löften som du aldrig
höll
För alla gånger jag förlät

För allt blod som rann och
för alla ord som ekade mellan
väggarna

För att du försvann medan
din skepnad hemsökte mig i
sömnen

För allt jag slutade orka
För att jag aldrig blev riktigt
hel

För att leva i en dimma utan
slut
För att bli blottad av det du
kallade kärlek

För att hoppas tills hoppet
också lämnade mig
Med kalla kårar i hela själen

För vad
För vad
vad

vad




Fri vers av Assia VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-25 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP