Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLANETICUM.

Venus strösslar sitt ljus
in i mitt öga.

Förgryningen förgör
känslan av ensamhet.

Bed i vilsen trygghet.

Den förlorade
skogen
Mörkermått
trösterik irrfärd

Leder in till
livets källa

© Bosse 25 juli 2020.




Prosa (Fabel/Saga) av Bossepoet från Österbotten
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-07-25 03:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten