Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyfall

________________________________

Jag kravlar genom svandränkta skyar

målar dödslögner av blodsgjutna tider

förargar intet mer ty dygden är sömnig

 

Tröttare än döden är tidens tands längtan

Du kastar glödhet lava och ber mig le

Striden fick en nystart igen

 

Jag förbannar helvetet i djupaste av mörker

Runt som tabletter av meningslöshet

famlar jag i den där gråskalan igen

 

Konstigt nog tycks jag förvånad att jag

lyckas bli bemästrad och förintad igen

Dina arga toner när jag gråter skyfall

 

Jävlas inte med mig mer

då kommer mina tårar falla som is över dig

Dimridåerna har gått ned åt helvete

_________________________________

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-25 04:03



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Omskakande.
2020-07-28

  Maria Sundelin VIP
Starkt
Kramar
2020-07-26

  Peter G VIP
Väldigt mörk och olycksbådande text; hoppas ljuset snart återvänder!
2020-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP