Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jesus

Friköpta
med största handlingen
högsta priset
Obegriplig
kärlek
Helt gränslös
kärlek
Oändlig
Ofattbar
Otrolig
kärlek
Att offra allt
ge sitt liv
i inlösen
För att ge liv
Försoning
Förening
Frid
Fullkomlig
kärlek





Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-25 09:43



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Fin.
2020-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP