Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är delvis skriven med automatisk skrift som jag experimenterade med i ungdomen. Kände för att testa det igen. Men har ändrat en del från det ursprungliga.


I nattskärrans tid

Svart sjuka
Sjuk svärta

Svärtar
mörkerögats lins
I natten

Träds grenar
skuggar fönster
Fönstret famlar
efter ljuskälla

Regn kan måla
en saknad
i spegels regnbåge

Nattkylan sipprar
Kyler hjärtats kammare
Kammarjungfrun
gråter för högt

Högt ljuder nattskärran
Skärrad kryper jag
ur mig själv

Lämnar skalet
och går vidare




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-25 11:43



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Som en odyssé i svärtanssvart.
Förnämlig ordmöblering och
två djuplodande avslutningsstrofer.

2020-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP