Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ååh jag blir tokig på dig ibland....mmm...well...alltså..jag får inte svamla om du vill mysa då får jag bannor


Perfekt är tråkigt



“Du kan sluta le nu...”


Om du är arg på mig, så säg det... baby


Sen ska jag le åt det faktum att du är sååå söt
när du är arg och jag vill ha sex
med dig här och nu.... direkt.

 

Fy...gick jag får långt nu?

Så smiska mig da om du törs ;)

 

 

 

Jag kanske leker “fågel, fisk eller mitt emellan,”
gömma nyckeln i lägenheten...
Och du hatar när jag gömmer ansiktet
bakom händerna
eller under en keps eller mössa

 

 

 

Svamlar jag för att..du gör mig nervös
kanske...?
Men....vet du vad “perfekt är tråkigt”
Du är ändå vackrast i knullrufs
eller i tofs efter du har tränat och svettats
eller osminkad i mjukisar i soffan när vi ska ha
fredagsmys.

 


Du är ändå roligast när du trampar
dig själv på tårna.
Du är ändå bäst när du är klumpig.
När du råkar försäga dig.
När du blir generad eller inte kan dölja din entusiasm
När du skrattar åt dina egna skämt
(fniss)

 

 

“Perfekt är bara tråkigt”
Jag gillar dig bäst när du har starka åsikter
När du älskar högt och lågt
När du inte är så intetsägande som
en “allätare i musik”
(oooh jag får obehagliga
rysningar)
Utan säger att du hatar techno eller heavy metal!
YES! Thank you!

 


När du vrålar, när du skriker, när du gapskrattar
När du vågar vara dig själv, precis så som du är
När du är som värst
Eller dansar naken framför spegeln när
du är själv hemma
 Smakar du ibland allra bäst....

 


 
Vet du det....älskling




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-25 12:05



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Många vill ju hålla fasaden utåt klanderfri för det värsta skulle vara om någon hittade en spricka. Därför blir man inom sitt, småborgerliga skal. Oavsett om någon i familjen mår dåligt.
2020-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP