Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så bär du åter svart tankeslöja



ville alltid se dig

i ljusare dagrar

höra ditt spröda skratt

i leende vind



ville alltid lyssna

till ditt själsvispande

komp och din bärande

vibratostämma



men nu har du stegat

bort bland

mörknande nejder



och bär åter

svart tankeslöja




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-25 19:47



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ibland finns behov av svart tankeslöja
svart innehar alla färger i sig
när vi orkar kan vi kanske orka se en färg i en sekund
2020-07-26

  Elinor Sörensson VIP
Berörande vacker

"Så bär du åter svart
tankeslöja"
En sån beskrivning
kan måla mörka
tankar ljusa igen.
2020-07-26

  angela Täubert fd Jansson VIP
Själsvispande/berörande!
2020-07-26

    Lena Staaf VIP
"Svart tankeslöja" , fint uttryck för den som glidit bort, en sorgsen tanke.
2020-07-25

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Ömsint och fint skrivet!
2020-07-25
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP