Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖDD I FÖRÄNDRINGARNAS TID

Jag föddes liksom du

i förändringarnas tid

En era strök på foten

En annan fick ta vid

Jag föddes, liksom du

i en omvälvningsepok

Och gamla hus blev rivna

Och ofta var det bråk

 

LARZ GUSTAFSSON 25/7 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2020-07-25 19:54



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Kärnfullt skrivet. Applåd!
2020-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP