Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högt pris

Väskan i obehandlat skinn slungades ut i rymden
handen flög fem meter bort
från bålen som landade bredvid
det vänstra underbenet
rödlila skyar föll över asfalten
tarmar och hjärnsubstans
sprutade ner husväggarna
och kvinnan som just kom ut från
snabbköpet med införskaffat blöjpaket
skrek bottenlöst förtvivlat skräckskärande
så tusenmila långt att det träffade mitt i solarus plexus
och spräckte ljudvallen
så att koppen i min hand sprack och jag brände mig på kaffet
jag just skulle dricka i Konsums personalmatsal




Fri vers av lydia
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-07-12 13:46



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Här flyter texten på minsann...det är enormt bra skrivet...läser andlöst!!!
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

lydia