Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(E)ufori

Mina vänner, kommer ni ihåg min förra text angående att nästa steg är eufori?

Japp, det är nu uppnått.




Prosa av S.Turesson
Läst 151 gånger
Publicerad 2020-07-25 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Turesson
S.Turesson