Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför man ska skriva. Varför jag inte har gjort det på länge nu. Ser ni fantasy-referensen i slutet? Den som kan säga romansviten får en cybercookie.


Du slutade skriva

Du slutade skriva
för att orden inte längre kom
befläckade, besmutsade, återanvända
Du slutade skriva
för att inspirationen tröt
du lät inte längre dig själv nå upp till ytan
och låta vattenringarna krusa bort leendet
Du slutade skriva
för att allt är redan skrivet
Men själens griffeltavla blir aldrig fullskriven
och hjärtat aldrig tomt
och orden som försvinner när vågorna kommer in
står också ristade med magins kraft som stål i sten




Fri vers av Nem
Läst 687 gånger
Publicerad 2006-07-12 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nem
Nem