Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergångsställen

När solens strålar lämnar skyn, dov och enfärgad
är vi inne på timme trettiosju
och min blick är svart och härjad.

Flygplansmotorer målar vita linjer längst med vårt himlavalv,
och gestalter rör sig otåligt i det gråblå.

Vi målar vita övergångsställ med rakblad på ditt glasbord
om några timmar kommer jag tvingas äta de groddar jag sått.

Om du är tyst kan du höra hjärtslagen
skakar om min bröstkorg som ett jordskalv
välkommen till min mentala koloniomlott.

Lupinerna är invasiva här
fingrar mot emalj
jag minns inte varje detalj.




Fri vers av amygdala VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-26 04:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP