Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte

Vänder mig ut och in
Känner mig vilse
Låter mig flyta med
I känslan

Tappar greppet om verklgheten
Sliter mitt hår
Skriker mig hes
För döva öron

Blöder
Men ingen ser

Sträcker på ryggen
Går rak

Sväljer
Blundar

Räddar
Mig själv




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 103 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-26 07:39



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Räddar mig själv
ifrån all ångest som dödar ens själ
sakta men säkert
då det tär på en så himla mycket
För att ha en chans att överleva till morgondagen

Vill inte!

Kunde inte låta bli, Nina
Mera kramar ifrån mig...
2020-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish