Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DÄR DE STOLTASTE FURORNA STÅTA

Där de stoltaste furorna ståta

där de vackraste lövträden stå

har jag lärt mig att be och förlåta

har jag lärt mig att älska också

Just där kustklippor reser sig hårda

över havet där fartygen går

vill jag vackraste minnena vårda

där de vildaste vågorna slår

 

LARZ GUSTAFSSON 25/7 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 394 gånger
Publicerad 2020-07-26 07:58



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Styrka, stolthet och ödmjukhet tycker jag blir ledande i denna dikt.
2020-10-09

  majola VIP
Så fint diktat, tycker jag
2020-07-30

  Lottie Ålhed VIP
Fantastiskt vacker dikt!
Genomarbetad och "genomlevd".
Bokmärks!
2020-07-30

  Elinor Sörensson VIP
Fint
2020-07-26

    ej medlem längre
Välkomponerad högstämd naturlyrik. Oldschool :)
2020-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP