Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Peter Green startade Fleetwood Mac och gav oss klassiker som Albatross, Need your love so bad, Black Magic Woman, Green Manalishi m.fl, Blev 73.


Grön tankeböjblues



Blå tons känslospröt



ut på albatrossvingar.



Grön tankeböjblues.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-26 10:07



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Skön !
2020-08-02

    ej medlem längre
Fleetwood Macs sista album med Peter Green blev deras bästa - Then Play On!
2020-07-26

  Öknens Ros VIP
Albatross ger mig (positiva) rysningar! Fin hyllning till en av de stora!
2020-07-26

  Elinor Sörensson VIP
Bluesfin hyllning till
saknad musiker.
Ännu en av de stora
har lämnat världen.
2020-07-26
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP