Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kärlek, minnen och uppbrott. Enkel.


Det var vår

Det var vår när min älskade gick ifrån mig.
Jag hade glömt vilken årstid det var,
men det var vår då min älskade för sista gången höll mig i sina händer.
Det var vår och all snön försvunnen sedan länge
när han sade farväl.




Fri vers av Nem
Läst 656 gånger
Publicerad 2006-07-12 13:50



Bookmark and Share


  stefan.g
En del saker eller händelser biter fast vid tidpunkter eller so i detta fall årstider. "Det var vår", tycker jag kunde varit något längre. Annars var den bra!
2006-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Nem
Nem