Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörker i vardagen


När mörkret är över en

Kan något vara så mörkt?
Sitter i badrummet och ser inget ljus,

Måste köpa en ny glödlampa




Fri vers av Carl Johan Braumschweiger
Läst 190 gånger
Publicerad 2020-07-26 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Johan Braumschweiger
Carl Johan Braumschweiger