Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tidens minnestavla


Ansiktet


Vi fick besök på sommarstället av
sambons kollega - och hans fru
som jag aldrig hade träffat

trodde jag

Sökte inte du jobb på vår skola
för två år sedan?
undrade hon

Ehhh...det är möjligt, svamlade jag
...var du med på intervjun?

Nej, men jag minns ditt ansikte.

Mitt ansikte
hon minns mitt ansikte

kroppen genomfors av en
glädjeuforisk känsla

för inte kunde jag tänka mig att
mitt ansikte
hade satt skräck i henne

tvivelsutan
hade det fångats upp
i hennes minnesbank


Någon minns mitt ansikte

bland millioner andra
i tidens broderade
minnestavla




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-26 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP