Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖST I JULI

I år kom hösten i juli
kanske blir det vår till julen
Allt är upp och ner
ingen ljusning man ser

Regnet slår mot rutan 
och stormen ryter
inte långt ifrån
att blommorna fryser

Det säjs att det ska bli varmare
på vår jord
Just nu kan jag inte tro
på vetenskapens ord  

M-L

 

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2020-07-26 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP