Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag än gör

Känslorna signalerar en kaotisk oreda

Ligger där i den grunda graven 

Den blir djupare för varje år som går

Liksom det inpräntade minnet av dig

Där i min själ omedvetet väntande 

Ruvandes i perferin som ibland kan skymtas

Inpräntat i själen med ett hjärta som ömmar

En inre påverkan som indirekt agerar utåt

I alla ord som min mun kan forma

Luften mina lungor återanvänder 

Varje rörelse som får min kropp att ta sig fram

Min vilja eller ovilja visar ej hänsyn 

Omedvetna eller medvetna val 

Glad som ledsen eller nått däremellan

Där i min dröm eller vakenhet 

Nyfiket som totalt obrydd 

En förståelse och insikt för allt

Vart jag än befinner mig 

Hur jag än blivit formad 

Ingenting av det spelar någon roll 

I allt det där finns du alltid kvar





Fri vers av Kaffedivan
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-26 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan