Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOMNA UR KÄRLEKENS FATTIGDOM

 

Ensliga öar

utan broförbindelse

 

emellan dem

simmar demoner

 

skitar ner

strandkanten

 

med rester av

trasiga liv

 

komna ur 

kärlekens fattigdom

 

i en bergskreva

nära havet

 

lyser en blå viol

i trofasthet

 

blåvinge flyger

beskyddande kring




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-07-27 18:04



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Talande om livets motsatser och våra valmöjligheter

Tack!
2020-08-03

  Solweig Jansson VIP
Åh, så fint !
2020-08-02

  Lottie Ålhed VIP
I orden komna ur kärlekens fattigdom
finns tolkningsutrymme .Kanske en svårighet att brottas med. I slutet en klarhet som känns trygg. Fint!
2020-07-29

  Öknens Ros VIP
Mitt i allt det mörka en lysande viol och en skimrande blåvinge, det fina och vackra kämpar mot mörkret. Fint diktat.
2020-07-28

    Sefarge VIP
Symbolistisk
Skrivelse med
kraft i sann
E.N ändå!
:)
2020-07-28

    Max Poisé
En tydlig bild av motsättning i de annars så vackra vyer, gillar!
2020-07-27

  Marita Ohlquist VIP
Fint avslut med den blå violen och blåvingen...blått symboliserar lugn, trygghet och sanning.
2020-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP