Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för det mesta ser jag hjärtan, den allmännaste formen i naturen. Idag fick jag en överraskning


The answer, my friend ...

 

en rofylld stund på balkongen,

grunnande 

 

en lugn blick över räcket

glider, stoppar tvärt

 

ett frågetecken?

 

tjockt och grönt

står det där,

format av solen,

 

en liten lönn

framför ett buskage

som en fullvuxen

människa

 

jag tror inte mina ögon,

snabbar in efter kameran

för bekräftelse

 

då faller bitarna i sär

buskaget står på ena,

lönnen på den andra sidan

av vägen

 

en vindpust 

raderar solen 

i det gröna

 

the answer my friend,

is blowing in the wind

the answer is blowing 

in the wind

 

 

den Store Regissören

behagade

radera frågan

utan svar

 

 2020-07-26   19:39

 

 




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-07-26 18:43



Bookmark and Share


  WyS VIP
Ögonblickets snabba förändring.
2020-10-01

  Jan Widströmer VIP
Väl format frågetecken och mysterium, som pekar på vardagens oväntade möjligheter - och att tillvaron har flera tolkningar än det självklara.
2020-07-27

  Poeten Salvador VIP
Ibland går bakgrunden och förgrunden ihop i märkliga gestalter
2020-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP