Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aktör/åskådare


Allt det
du förlorar
och vinner

Vägs in
ständigt

Värderas

Utvärderas

För att börja
på nytt

Eller inte

Lite visare
eller mer
förvirrad

Processen
Utvecklingen

Fortgår

Krumbuktar sig

Likt akrobaten

inför dig själv

Som enda
medverkande
åskådare








Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-26 18:44



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Utveckling känner jag när jag läste din text. Roade mig också med att läsa nerifrån och upp, då blev texten iakttagaren för mig. fint!
2020-07-26

  Kungskobran VIP
Fin beskrivning av Livet
2020-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP