Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En frihet som gör ont

Jag tror inte
Jag vet
Det som känns
Ensamheten inom
Tårarna jag vet att du fäller
Och som visst bekommer mig
Men jag låtsas inte om dem
Är trött
Så trött ända in i själen
Jag tar min sanning i försvar
Litar på den
Tillåter mig själv
Att andas
I den frihet jag vet
Till slut kommer att få mig
Falla på knä




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-26 21:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin avslutning =)

att knäa behöver
inte betyda
underdånighet

man kanske håller
på och snickrar...

eller bänder sig ner
för den där mackan
man hädde på golvet
med dammermarmelad och allt... =)

eller ger någon man
älskar något fint ;)

eller ber till någon
gud eller ängel...

kahlil gibran sa
att man ska be
när man mår bra
också...

så klart
du menar säkert

att du kommer dö en dag
av din frihet

"live by the sword
die by the sword"

eller bli fängslad? =P

eller straffad
av andra människor
för dens limitless freedom...

en tjej som beter
sig som en kille
men hövva..
2020-07-27

  Hon kallar sig poet VIP
Känner att det finns nåt som vill släppas ut från bröstet, allt ryms inte i texten...det lämnas lite i luften..men sägs lite ändå...som en viskning mot väggen med nån bredvid i sängen ...medan den ena sover bredvid. En är vaken.
2020-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish