Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila stilla

 

en dag går mot sitt slut

natten kommer med ljus

vila stilla kära Du

jag är här just nu

håller din hand

i trygghetens band

följer dig till drömmen

som för dig i hamn

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-26 21:52



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Vackert

Tack!
2020-08-01

  Annie b'larsson VIP
Vilken fin dikt. jag tycker om det här med: / "natten kommer med ljus"/. Har själv använt mig av att vända på perspektiven. - Och jag tycker om där det sägs: "vila stilla kära Du" / jag är här just nu". Det är det viktiga, "Du är där just nu".

Hela dikten är väldigt fin och välskriven.
2020-07-28
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP