Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inramad sommarbesök i stugan




För din skull
Reser sig

minnets Katiska

Ur ett kaotiskt
Tillrättalagt liv

Välkammat
Utanpå

Ditt liv som
Blir till mitt



Känslans blomma
Att utforska dess
Motsatta doftfärg

När vi möts. ..

Satan finns i den gamla
1700-tals Bibeln på hyllan

Gud är upptagen som
Vanligt med allt (o)möjligt

Men den Helige ande
Kan komma på besök

Medans mormors 60-tals
Trasmatta ännu håller
sig pålitligt på golvet

Med hembakad Blåbärspaj
o nybryggt kaffe mellan oss

Möjligtvis. ..har vi chans
Att få en invit

Av kärlek till den när
-varande närvaron

Runtikring oss

Därför att Du finns
Till
















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-27 06:38



Bookmark and Share


  i af apa
trasmattan verkar pålitlig när Satan finns mellan pärmarna...
2020-07-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Många intressanta och spännande fraser i din vackra dikt, som andas lite nostalgi.
2020-07-27

    Lena Staaf VIP
Vackra ord i fin dikt! Undrar just vilken betydelse "minnets Katiska" har? Och hur Satan där mellan pärmarna på hyllan kan hållas i schack?
2020-07-27

  Scarlett Miryam VIP
Kan man lita på någon är det den Helige Ande... (och blåbär, och körsbär!)

("Katiska" fick jag googla, läste "kattpiska"... "djurälskare", only different?)
2020-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP