Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarspråk


I speglingen
av oss själva
och varandra

Ser vi det
dolda språket
gradvis
öppnas upp
och blottläggas

Det personliga
men också
på samma gång
allmängiltiga

Nu synliggjort




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-27 09:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2020-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP