Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatten av för mina skrivarkollegor på Poeter.se

Hatten av för er mina skrivarkollegor.
Ni är så duktiga på att finna de rätta orden
det rätta "flowet" de rätta känslorna...
det är ett sant nöje att varje dag få
öppna upp sidan och få insupa alla ord
och tankar som ramlar fram.

Många gånger så får jag läsa era verk
om och om igen, för det ligger så
otroligt mycket bakom orden.
Tankar frigörs vägar som varit stängda
öppnas plötsligt upp, ordförståelsen ökar,
så än en gång, TACK till er alla.




Fri vers (Spoken word/Slam) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-27 10:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och jag lyfter min hatt och slår ihop klackarna och säger TACK till dig. För Du tar dej an och bryr dej om.
2020-07-27
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP