Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


allt går ut på det


Äta


Nu vill jag mig inte förmäta
men livet går ut på att äta

allt ifrån sill o potäta
till pasta och pizza med zäta

en sallad ej att förgäta

För att stämningen än mer förtäta
: det händer att människor träta
kring kosthållningens
A till Z

kaloriintag
sneda och räta
och kroppskonstruktioner
att mäta

De facto jag här vill infräta:
livet går ut på att äta




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-27 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP