Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Iaktagelser


Skogspromenad

Mossbelupen sten
runda stenar
myrstackar
renfana
hundkäx
rallarros
rönnbärsträd

Allt detta hinner jag se
på en skogsstig




Fri vers av Ingegerd svedin VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-27 17:46



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Låter som en härlig skogspromenad...
2020-07-27

  Marita Ohlquist VIP
Du promenerar med öppna sinnen, ser mycket som andra inte gör!
2020-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP