Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser hur hyresbolag och värdar blir mer o mer snikna


Allmänonyttan

Allmännyttan är DÖD
Leve Onyttan!!
Profit is the name of the Game!!
Den som har mest när den dör vinner.... enkel biljett till helvetet.

Förr kunde man se till att alla hade tak över huvudet.
Idag är det en fråga om pengar och kontakter.
Status och ibland till och med dealbreaker för om man duger att ens dejta.

Det kallas Bostadsrätt.. men det rätta namnet är Bostadsfel!
Allt ska ägas på egoismens heliga altare.
Att ha en bostads rätt innebär egentligen bara att du betalar dyra pengar
i hopp om att tjäna på att sälja med vinst
Att du sedan är bakbunden ändå av en så kalla Bostadsrättsförening
är inte vad man alltid tänkte på
Det finns massor med småpåvar och viktigpettrar i styrelsen
som saknar ett eget liv och betraktar hela huset som sitt personliga...

Alla BRF som gått i konkan och folk blivit utan sina surt förvärvade pengar
listan är lång
bedrägerier
trakasserier
segregering av de boende

De fattiga och mindre bemedlade ska flyttas ut ur de fina kvarteren
fasaden framför allt
egoismens högborgar

Ett hem var en mänsklig rättighet förr
nu är det en handelsvara
en statussymbol
visst har man "mer" att säga till om men samtidigt inte...

Fan en koja i skogen känns mer och mer lockande...
vad fan är det för samhälle vi har...




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-27 18:00



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Det borde byggas fler hyresrätter som vanligt folk har råd med.
2020-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP