Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oroande

oroande

tankar i labyrint

det rätlinjiga viks

mellan ljus och skugga

meandrar

 

oroväckande

halvdagrar i ådring

det fördunklade sprids

mellan ljus och skugga

sökarljus

 

orosdämpande

ljussken i ytan

det strålande höjs

mellan ljus och skugga

ljusbädden




Fri vers av Inez L
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-27 22:15



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Ännu en vacker process... gestaltad i klara steg!

Spännande föreställa sig hur något linjärt viks... Lärde mig dessutom nytt ord [även om engelska formen "meandering" fanns nånstans i huvudet].
2020-07-30

  BenGust VIP
Oroande om tankarna vindlar som en flod. Oroväckande om dunklet får spridning. Höjs ljuset mellan ljuset och skuggan upphör vi att oroas.
2020-07-28

  Nanna X
Fin gradvis upplösning av oro!
2020-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L