Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att möta svårigheter

En dag bytte jag tagelskjortan
mot en rustning av stål
Jag var trött på alla besvärande krav
och ogenomförbara mål

Jag skapade ett muromgärdat livsrum
där jag själv spelar ett rollspel var dag
Jag reser själv mina kulisser
och alla roller gör jag

I min drömvärld finns inga plikter,
inget ansvar och inga förbud
Alla frågor hittar jag svaren till,
jag har utsett mig själv till Gud

Men en gång vill jag möta de stormande haven
och tveklöst kasta mig ut
Lämna min rustning och möta kraven
och ta mina strider till slut




Bunden vers av Arenaramus
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-28 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arenaramus
Arenaramus