Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt nr 8 i samlingen ”Jag regnar under Prags kastanjer”.


Kampa


da dale
o da dale
musiken invandrar parken

John Lennon har mur
och ett vattenhjul tror jag
kanalen beglittras av toner

oändliga hundar
tumlande tuvor
schum da dale da

gungar redan
barnen små
kryper som jättar

da dale
o da dale
schum da dale da




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 132 gånger
Publicerad 2020-07-28 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm