Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskenstunnlar

 

_______________________

Regnet som smattrar

mot fönsterrutan

renar sorgen i mitt inre

Månskenstunnlar

             Jag andas längtan

dagg mot min hy

skuggor av framtiden

sena nätter på verandan

dans till musik i rätt toner

någon gång

                någonstans

_______________________

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-07-28 03:10



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Väldig vacker text, i stämningsfull tonart!

"Månskenstunnlar" är ett underbart ord, tycker jag!
2020-07-29

    ej medlem längre
Bra text
2020-07-29

  Bodingen VIP
"Månskenstunnlar", nytt ord för mig, fin titel på fin text.
2020-07-28

  Mike
Starkt och stämningsfullt med en gnista hopp. Snyggt.
2020-07-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorg och skönhet i din dikt, där hoppet ändå lever.
2020-07-28

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om sorgarbete, tillförsikt och framtidstro!
2020-07-28

  bibbi ahrnstedt
Fint ja sorgen kommer ibland, men hoppet finns ju där
2020-07-28

  Sparvögat VIP
Tankfull skönhet har dina ord...
2020-07-28

  Maria Sundelin VIP
Stämningsfull
Kramar
2020-07-28

    ej medlem längre
”Dans till rätt toner, någonstans” - det låter som en försvunnen tid. Ogripbart. Något som bara finns gömd i drömmen. Också jag längtar dit in.
2020-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP