Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utlämnande vänte-individer



Den dogmatiske
Vin-röd-grå Hunden

Väntar på Kattalytisk
rening för att få återgå

Till sin forne ägare i skön
förening på andra sidan
om EU-gränsen


Tillsammans med ett
Hundratal mörka hopp
-fulla Asylärenden från
Afrika som ihopsamlats

På den lilla ön Lobotolesien
invid Medvetande-löshetens
Hav. ..






Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-28 08:03



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
Medvetande-löshet ger så många fler associationer än "det gamla vanliga" "medvetslös" skulle ha gett!
2020-07-29

  Kungskobran VIP
Medvetandelöshetens hav , lobotolesion
fyndiga nya ord i tragedins verklighet
2020-07-28

    Lena Staaf VIP
Ordlek och travesti på flyktingfrågan. Kommer att tänka på alla människor som är ihopträngda i helveteslägret Lesbos i Grekland.
2020-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP