Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas in mig


a n das in mig

l å n g s a m t



håll andan
behåll mig en stund i ditt
hjärta



a n das u t mig
-alla mina tillkortakommanden

v a r s a m t
(men bestämt)


b e f r i a mig


om och om och om igen




Fri vers (Fri form) av KarolinaD
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-28 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarolinaD
KarolinaD