Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar dig tid

Jag har aldrig upplevt
verkligt arbete

Bara morfars trasiga händer
rosslandet i halsen efter gummifabriken
förnedringen i att låta sitt barn översätta hos läkaren

Cancern.

Hans skickliga skingrande av tankar
när mormors sorg och hemlängtan
blev för stark

Jag kan inte hans modersmål flytande och
han kan inte mitt

det finns så mycket kvar att säga

jag önskar dig mer tid







Fri vers av Qadira
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-25 20:10



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En stark dikt med kärlek och sorg.
2021-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Qadira