Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Estetik av Sefarage


Skuggland

Vi lever alla i ett skuggland
med det lyser till ibland
då tittar vi upp
skådar i vår lupp
vad va de?
jag hänger inte me.
Bäst att återvända till skuggans ro
där jag kan leva med min egen tro




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-28 11:45



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Bäst att till det trygga söka sig.
2020-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP