Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Livet död av Steff...


Post Mortem

Här sitter jag efter ett plötsligt hjärtstopp och tänker.
Det gick fort, fortare än jag någonsin trott, det gjorde ont en stund, det var obehagligt men innan jag hann riktigt fatta så var jag död. En sådan tur jag har tänkte jag, har levt ett lyckligt liv, slipper ålderns alla inskränkningar, slipper åren i hemmet och gammal nog är jag. Tänker lite på mina efterlevandes bestörtning när de en efter en får meddelandet per telefon. Det gick i alla fall fort.
Sakta vänjer jag mig vid min nya tillvaro som död.
Adjö




Prosa (Fabel/Saga) av Kungskobran VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-28 12:11



Bookmark and Share


  Margit Grell
Ja, tankarna finns ibland hur döden kan gripa tag om livet. Texten väcker tankar!
2020-08-03

  bibbi ahrnstedt
Nej inte nu, men så kanske det kan bli
2020-07-28

  Blomma-Stjärna VIP
jag kan ta till mig den här dikten - bokmärke!
2020-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP