Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Lill-prosa Maxi 27



Prydnad

Jag skröt en gång, och sa att jag åkt skidor tre mil.

Jag hade inte alls åkt, och det visste samtalspartnern, så han bara skrattade, för han visste att jag berättar skrönor..



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2021-04-12 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP