Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Lill-prosa Maxi 30



Prydnad

Jag är både pessimist och optimist. Att vara pessimist är att inte vilja ha problem. Att vara optimist är att vilja ha lösningar.

Jag är pessimist tills problemet fått en lösning. Då blir jag optimist



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-22 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP